Infinity Uitvaartzorg https://www.infinity-uitvaartzorg.nl Uitvaartzorg vanuit het hart! Uitvaart in Zoetermeer, Den Haag , Rijswijk e.o Mon, 17 Dec 2018 16:58:07 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.9 https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/wp-content/uploads/2016/02/favicon01.png Infinity Uitvaartzorg https://www.infinity-uitvaartzorg.nl 32 32 Carla van Breda – Kulk https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/carla-van-breda-kulk/ https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/carla-van-breda-kulk/#comments Mon, 17 Dec 2018 16:28:19 +0000 https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/?p=14612 * 2 mei 1963
† 16 december 2018

Het bericht Carla van Breda – Kulk verscheen eerst op Infinity Uitvaartzorg.

]]>

Carla van Breda - Kulk

2 mei 1963 - 16 december 2018

Je was onze rots in de branding
Grote steun en toeverlaat
Altijd goede raad
Een hart van goud
Humor niet te evenaren
Doet alles voor familie
Ook in moeilijke jaren
De sterkste vrouw die wij kennen
Een voorbeeld voor velen
Je koerste recht door zee
Je trotseerde storm en golven
alleen… je had de wind niet mee

Carla van Breda - Kulk

2 mei 1963 - 16 december 2018

Het bericht Carla van Breda – Kulk verscheen eerst op Infinity Uitvaartzorg.

]]>
Het verlies van een kind https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/het-verlies-van-een-kind/ Wed, 05 Dec 2018 12:35:37 +0000 https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/?p=14568 Het bericht Het verlies van een kind verscheen eerst op Infinity Uitvaartzorg.

]]>

Het verlangen naar de komst van hun kindje werd al snel vervangen door verdriet. Jaden heeft slechts enkele minuten geleefd. Met veel verdriet en pijn in hun hart hebben zij afscheid van hem moeten nemen.

Ruim 7 jaar later sprak ik de ouders en grootouders van Jaden weer. Ik vroeg ze naar de afgelopen jaren, hoe zij met hun verlies omgegaan zijn en hoe zij het nu ervaren. Zij gaven aan dat zij hem ontzettend misten en dat hij nog steeds onderdeel uitmaakte van het gezin. Zelfs de kinderen die na Jaden geboren zijn, weten wie hun broertje is en praten over hem alsof het heel gewoon is. Zijn naam wordt nog altijd genoemd als onderdeel van het gezin.

Zij deelden met mij dat er voor hen twee belangrijke dagen in het jaar zijn. De geboortedag van Jaden en Wereldlichtjesdag. Vanaf het begin dat Wereldlichtjesdag in Zoetermeer werd georganiseerd, hebben zij deze bijzondere bijeenkomst jaarlijks bijgewoond. Alle overleden kinderen, ongeacht de leeftijd, worden op deze dag herdacht. Het gemis van hun kind brengt alle (wee)ouders, overige familieleden, vrienden en anderen die zich betrokken voelen tezamen. Buiten dat het heel verdrietig en emotioneel is, ervaren zij ook een gevoel van dankbaarheid. Dankbaar voor de erkenning van het bestaan van hun kind.

Dankbaar voor de erkenning van het bestaan van hun kind.

De bijeenkomst begint met een stille tocht, verlicht door meegenomen kaarsen, over de begraafplaats. Daarna wordt er binnen muziek geluisterd, afgewisseld met het voordragen van gedichten en de namen van de overleden kinderen worden genoemd. Een liefdevolle bijeenkomst, waar alle gevoelens een plekje mogen hebben en waar deze met elkaar kunnen worden gedeeld.

Ook Geert is een weeouder. Hij is tevens een van de vrijwilligers die Wereldlichtjesdag in Zoetermeer organiseert. Zijn dochter Martine was 17 jaar toen zij overleed. De positiviteit van zijn dochter heeft hem de kracht gegeven om anderen, waar mogelijk, te steunen bij het verdriet dat het verlies van een kind met zich meebrengt. Je beseffen dat je niet alleen bent, dat je met elkaar verbonden bent, door de oneindige verbondenheid met je kind, is heel bijzonder.

Er zijn mensen die Wereldlichtjesdag een warm hart toedragen en op verschillende manieren een bijdrage leveren. Als u ook wil bijdragen in de vorm van een donatie, groot of klein, dan maakt u het mogelijk om Wereldlichtjesdag te laten voortbestaan. U kunt uw bijdrage storten op rekeningnummer NL27 RBRB 0943 4861 49 t.n.v. Stichting Wereldlichtjesdag Zoetermeer.

Manu Keirse weet het treffend te verwoorden: “Geen kind is zo aanwezig als het kind dat wordt gemist”.

Kijk voor meer informatie op www.wereldlichtjesdagzoetermeer.nl

Monique

Het verlies van een kind | Infinity Uitvaartzorg

Verhalen

moeder en kind uitvaartkist

Moeder en kind herenigd

Mei 21, 2016 Regelmatig heb ik gesprekken met mensen nog voor dat zij komen te overlijden. Men vindt het vaak geruststellend om hun wensen te hebben... Lees verder >>

nieuw eykenduynen algemeen kinder graf monument uitvaart den haag

Eindelijk erkenning en een naam

Mrt 24, 2017 Een jaar nadat ik de uitvaart van haar man had verzorgd belde ze me op. Ze vertelde me dat de gevoelens van verdriet en gemis... Lees verder >>

monique kupras traan uitvaartverzorger

Het verlies van een vriend

Apr 27, 2018  Ik ga dood en ik wil dat jij mijn uitvaart regelt”. Wat een introductie zo over de telefoon! Joop vertelde me dat hij mij gezien had bij de uitvaart van een kennis van hem, dat ik indruk op hem had gemaakt... Lees verder >>

Het bericht Het verlies van een kind verscheen eerst op Infinity Uitvaartzorg.

]]>
Verbroedering https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/verbroedering/ Wed, 07 Nov 2018 19:38:47 +0000 https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/?p=14507 Het bericht Verbroedering verscheen eerst op Infinity Uitvaartzorg.

]]>

Een fatale vergissing maakte een einde aan een jong leven. Hij was vol plannen voor zijn toekomst, een toekomst die er nu niet meer is. Wat een ongelofelijke impact dit heeft gehad op zijn ouders en het hele gezin, daar zijn geen woorden voor.
De eerste keer dat zij hem zo bleek en levenloos zagen, was een moment dat ik nooit zal vergeten. Een niet te beschrijven schreeuw van ongeloof en verdriet van het gezin kwam omhoog.

Toen hij naar huis gebracht werd om daar te verblijven tot aan de dag van de uitvaart, zijn er honderden mensen bij hem gekomen om zich te kunnen realiseren dat zijn overlijden werkelijkheid was. Zij hebben met elkaar gehuild, geknuffeld en veel gesproken over wie hij was en wat hij voor hen betekend heeft.

De sfeer in het huis was magisch bijzonder.

De sfeer in het huis was magisch bijzonder. Allemaal leeftijdsgenoten stonden met bloemen in hun handen in de rij tot aan buiten, te wachten om naar binnen te kunnen. Voor iedereen werd de tijd genomen en iedereen troostte elkaar. Zelfs de ouders boden troost voor de vrienden en vriendinnen.

Verbroedering is wat hij teweeg gebracht heeft. Een diepe indruk heeft hij in zijn korte leven achtergelaten en vele mensen hebben dankzij hem een andere kijk op het leven gekregen.
Er waren meer dan 500 mensen aanwezig bij zijn begrafenis. Ook de ouders van kinderen van dezelfde leeftijd als hij, die zich intens kunnen inleven in het verdriet en het gevoel van onmacht van zijn ouders. Zij hebben waarschijnlijk vanaf dat moment vaker dan ooit met hun kinderen geknuffeld en zichzelf gelukkig geprezen dat dit hén niet overkomen is.

Op 18-jarige leeftijd is het vaak moeilijk om je uit te drukken, maar hij kon zijn gevoelens en gedachten terugvinden in rapmuziek. De teksten van de liedjes bij zijn uitvaart waren buitengewoon toepasselijk op hoe hij tegen de wereld aankeek en hoe hij deze beleefde. De woorden die op dat moment tekort schoten, werden hiermee waardevol aangevuld.

Wanneer de muziek stopte, hoorde je het geluid van vele ingehouden tranen. Het grote gedeelde verdriet was hoorbaar, maar ook zichtbaar en voelbaar. Het was een onvergetelijke bijeenkomst met mensen die zijn samengebracht door een zeer tragische gebeurtenis, met als enige troost deze krachtige, liefdevolle verbroedering.

Verbroedering | Infinity Uitvaartzorg

Verhalen

lange volgstoet in regen in zoetermeer

Er is zoveel moois

Mei 25, 2018 Dat een verregende uitvaart toch ontzettend mooi kan zijn bleek die dag wel. Vele familieleden en vrienden, ik denk wel 200 mensen, hadden zich voor haar huis in Zoetermeer verzameld.... Lees verder >>

ganzen famillie saamhorigheid

Saamhorigheid rondom de uitvaart

Jan 27, 2017  Het komt weleens voor dat ik met meerdere kinderen aan tafel zit om de uitvaart te bespreken. Zo was onlangs een moeder overleden, die negen kinderen... Lees verder >>

monique kupras met assistent en twee kinderen voor uitvaartauto uitvaart zoetermeer

Liefde voor later, Wendy van Mil

Nov 12, 2015 Op 25 mei werd ik gebeld door de vader van Wendy. Hij vertelde me dat zijn dochter zojuist was overleden en of ik kon komen om de uitvaart te verzorgen… Lees verder >>

Het bericht Verbroedering verscheen eerst op Infinity Uitvaartzorg.

]]>
Treurig beroep https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/treurig-beroep/ Thu, 11 Oct 2018 15:13:23 +0000 https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/?p=14301 Het bericht Treurig beroep verscheen eerst op Infinity Uitvaartzorg.

]]>

Vaak denkt men dat ik een treurig beroep heb. Ik wil daar graag iets over delen. Natuurlijk is het een verdrietige omstandigheid, wanneer ik bij mensen waarvan zojuist hun dierbare is overleden binnenkom. En ook de daaropvolgende dagen wanneer we ons met elkaar inspannen om het afscheid vorm te geven en te zorgen dat het een onvergetelijk, warm en liefdevol afscheid wordt. Dit zijn dagen die menigmaal gepaard gaan met een lach en een traan.

Na de uitvaart komt voor mij de meest waardevolle beloning die ik me maar kan wensen. Als bijvoorbeeld iemand, nadat de condoleance afgelopen is, naar me toe komt en vraagt: “mag ik je een knuffel geven?”, dan voel ik me rijk. Als iemand me na afloop een hand geeft, deze iets langer vasthoudt en me diep in de ogen aankijkt met een blik van dankbaarheid, dan wordt ik intens geraakt.

Als ik een week na de uitvaart gebeld wordt door een weduwe die de DVD-opname wel drie keer bekeken heeft en de behoefte voelde om me te bellen om me te vertellen hoe mooi ze het vond, dan voelt dit als een ultiem geschenk. Zeker als ze dan nog toevoegt dat ze er zo tegenop had gezien om de uitvaart te bespreken en dat het allemaal mee was gevallen, dankzij de zorg en rust die ik haar gaf.

Als ik maanden later gebeld wordt door een vrouw die ik heb mogen bijstaan bij het verlies van haar man en zij vertelt me dat ze hem nog zo vreselijk mist. Maar ook, dat ze nog steeds zo blij is met mij, zoals het toen gegaan is. Tja, dan kan ik toch niet beweren dat ik een treurig beroep heb?

Ik heb absoluut geen gemakkelijk beroep, maar wel een ongelofelijk dankbaar beroep.

Ik heb absoluut geen gemakkelijk beroep, maar wel een ongelofelijk dankbaar beroep. Dit maakt dat het voor mij geen “werk” is, maar een voorrecht dat ik dit kan en mag doen voor een ieder die dit nodig heeft.

Treurig beroep | Infinity Uitvaartzorg

Verhalen

Geen uitvaartkist maar een mand

Geen uitvaartkist maar een mand

Aug 25, 2017 Of ik ook een mand had in plaats van een kist. Natuurlijk kon ik daar voor zorgen. Ik liet haar een paar mogelijkheden zien en zij koos voor een handgemaakte...Lees verder >>

Geboorterecht

Mrt 28, 2018 Ze belde me met de vraag of het ook mogelijk was de uitvaart van haar zus telefonisch te regelen. Een beetje verbaasd bevestigde ik haar vraag...Lees verder>>

twee papegaaien liefkozend altijd samen

Altijd samen

Jan 25, 2016 Mevrouw Lian (zo noem ik haar even) had over mij gehoord van haar buren, waar zij goed contact mee had. Ze wist dat ze niet lang meer te leven zou... Lees verder >>

Het bericht Treurig beroep verscheen eerst op Infinity Uitvaartzorg.

]]>
Wessel Verberg https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/wessel-verberg/ Wed, 10 Oct 2018 18:50:46 +0000 https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/?p=14370 * 18 augustus 2000
† 8 oktober 2018

Het bericht Wessel Verberg verscheen eerst op Infinity Uitvaartzorg.

]]>

Wessel Verberg

18-08-2000 / 08-10-2018

 

”De vibe is anders en de tijd ook.
Zou niet weten waar we rijden morgen
Vroeger dacht ik dit was tijdloos
Maar nu heeft iedereen zijn eigen zorgen”

”Tijdloos” – Kevin

Verbroedering

Een fatale vergissing maakte een einde aan een jong leven. Hij was vol plannen voor zijn toekomst, een toekomst die er nu niet meer is. Wat een ongelofelijke impact dit heeft gehad op zijn ouders en het hele gezin, daar zijn geen woorden voor… Lees verder >>

Monique Kupras

Zoetermeer - November 2018

Wessel Verberg

18-08-2000 / 08-10-2018

Het bericht Wessel Verberg verscheen eerst op Infinity Uitvaartzorg.

]]>
Infinity Uitvaartzorg, vijf jaar later https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/infinity-uitvaartzorg-vijf-jaar-later/ Thu, 13 Sep 2018 20:30:05 +0000 https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/?p=14234 Het bericht Infinity Uitvaartzorg, vijf jaar later verscheen eerst op Infinity Uitvaartzorg.

]]>

Vijf jaar geleden ben ik gestart met Infinity Uitvaartzorg. Een belangrijke stap waar ik geen moment spijt van heb. Als ik terugdenk aan de afgelopen vijf jaar, dan is er veel gebeurd.

Ik ben bijvoorbeeld niet meer alleen een uitvaartverzorger, maar ook een uitvaartondernemer. Op dat gebied ben ik enorm gegroeid en zelfs na 14 jaar ervaring als uitvaartverzorger heb ik persoonlijke groei ervaren. Het overlijden van mijn oom, een goede vriend en mijn schoonvader hebben een diepe indruk op mij gemaakt. Het mogen verzorgen van hun uitvaarten heeft ervoor gezorgd dat ik meer dan ooit besef hoe belangrijk alle gebeurtenissen rondom de uitvaart zijn

Het is mij de afgelopen jaren opgevallen dat mensen die ernstig ziek zijn steeds vaker behoefte hebben om hun uitvaart voor te bereiden en hun wensen uit te spreken. Het komt regelmatig voor dat ik de overledene al van tevoren heb leren kennen. Dit zorgt er voor dat de uitvaart nóg persoonlijker wordt, omdat ik een goede indruk krijg van de persoon waar het om gaat. Mensen worden steeds opener rondom hun levenseinde. Het geeft hén rust dat zij hun zorgen hierover bij mij kwijt kunnen en het geeft míj veel voldoening dat ik hun zorg kan wegnemen.

Ik voel mij meestal niet alleen een uitvaartverzorger, maar ook coach, rustpunt, luisterend oor en een troostende schouder.

Het is mij ook opgevallen dat zij die mij weten te vinden, hetzij door mond-tot-mond reclame of omdat ze mijn verhalen of de referenties op mijn website hebben gelezen, ook bij míj passen. Ik voel mij meestal niet alleen een uitvaartverzorger, maar ook coach, rustpunt, luisterend oor en een troostende schouder.

24 uur per dag sta ik klaar om er te zijn voor hen die mijn hulp nodig hebben. Soms wel een beetje lastig voor mijn omgeving als ik een afspraak, een etentje met vrienden, een familiebijeenkomst of verjaardagen, moet afzeggen. Maar het wederzijdse warme gevoel dat de nabestaanden en ik overhouden
als de uitvaart verlopen is zoals we met elkaar bedacht hadden, maakt alles goed.

Kortom, de afgelopen vijf jaar waren voor mij leerzame, bijzondere, dankbare en warme jaren. Ik kijk er met liefde op terug en met vol vertrouwen naar de toekomst.

Monique

Infinity Uitvaartzorg, vijf jaar later | Infinity Uitvaartzorg

Verhalen

zilveren rouw auto voor wapen van zoetermeer

Het Wapen van Zoetermeer

Okt 6, 2017 Ik werd gebeld met de vraag of ik langs wilde komen om alvast het een en ander te bespreken, want haar man zou ongeveer drie weken euthanasie krijgen...Lees verder >>

monique kupras traan uitvaartverzorger

Het verlies van een vriend

Apr 27, 2018  Ik ga dood en ik wil dat jij mijn uitvaart regelt”. Wat een introductie zo over de telefoon! Joop vertelde me dat hij mij gezien had bij de uitvaart van een kennis van hem, dat ik indruk op hem had gemaakt... Lees verder >>

Stichting Ambulance Wens

Mrt 23, 2015 Een aantal weken geleden werd ik uitgenodigd om met Janny Barbier te spreken over haar toekomstige uitvaart. Zij bevond zich in het hospice ‘Bijna Thuis ...Lees verder >>

Het bericht Infinity Uitvaartzorg, vijf jaar later verscheen eerst op Infinity Uitvaartzorg.

]]>
Geertruida Wilhelmina Demeijer – Klein https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/geertruida-wilhelmina-demeijer-klein/ Wed, 22 Aug 2018 18:22:07 +0000 https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/?p=14216 * 14 januari 1926
† 21 augustus 2018

Het bericht Geertruida Wilhelmina Demeijer – Klein verscheen eerst op Infinity Uitvaartzorg.

]]>

Geertruida Wilhelmina Demeijer - Klein

14 januari 1926 - 21 augustus 2018

“Ik heb een mooi leven gehad
en ben supertrots op mijn kinderen en kleinkinderen”

Geertruida Wilhelmina Demeijer - Klein

14 januari 1926 - 21 augustus 2018

Het bericht Geertruida Wilhelmina Demeijer – Klein verscheen eerst op Infinity Uitvaartzorg.

]]>
Gedenkpagina is gesloten https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/gedenkpagina-is-gesloten/ Sun, 19 Aug 2018 08:27:59 +0000 https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/?p=14202 Het bericht Gedenkpagina is gesloten verscheen eerst op Infinity Uitvaartzorg.

]]>

Deze gedenkpagina is gesloten

Ga naar actuele Gedenkpagina

Het bericht Gedenkpagina is gesloten verscheen eerst op Infinity Uitvaartzorg.

]]>
Krystyn Kupras https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/krystyn-kupras/ Fri, 17 Aug 2018 07:10:35 +0000 https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/?p=14103 Het bericht Krystyn Kupras verscheen eerst op Infinity Uitvaartzorg.

]]>

Mijn lieve schoonvader, Krystyn Kupras, is op 22 juli overleden. Het klinkt gek, maar het was voor ons volkomen onverwacht. Wij hebben de afgelopen jaren steeds met dankbaarheid teruggekeken op de gebeurtenissen die wij nog met hem konden meemaken. Wij waren blij met ieder jaar dat hij er weer bij kreeg. Natuurlijk zeiden wij ook tegen elkaar dat hij niet het eeuwige leven zou hebben en dat we moesten genieten van ieder moment. Dat hebben we dan ook tot op het laatst gedaan.

En toch voelt het als volkomen onverwacht. Dat hij de hoge leeftijd van 90 jaar behaald heeft, maakt ons niet minder verdrietig. Wij kijken met veel dankbaarheid terug op zijn leven, want hij heeft een heel mooi leven gehad. Wij hebben lang van hem mogen genieten en het feit dat hij niet heeft geleden en rustig is ingeslapen geeft ons veel troost.

Opeens beseffen mijn man en ik dat wij ook nabestaanden zijn.

Opeens beseffen mijn man en ik dat wij ook nabestaanden zijn. Wij realiseren ons nóg meer dan we al deden, hoe de mensen die wij helpen bij het verzorgen van de uitvaart van hun dierbare, zich voelen en wat ze doormaken. Het brengt ons weer met beide benen op de grond en geeft ons nóg meer inlevingsvermogen in de mensen die verdriet hebben om hun verlies.

De uitvaart van mijn schoonvader hebben wij zelf verzorgd. Wij hebben hem met elkaar mooi aangekleed, in zijn eigen huis opgebaard en omringd met bloemen en foto’s. In besloten kring hebben wij afscheid van hem genomen. Wij hebben geluisterd naar zijn best wel bijzondere muziekkeuze. Foto’s met speciale betekenissen over de afgelopen 90 jaar kwamen voorbij en op een informele manier hebben wij met elkaar verhalen over hem gedeeld.

Wij hebben ervaren hoe belangrijk het is om een leven goed af te sluiten met een passend, waardig en liefdevol afscheid. Het heeft ons geholpen met een goed gevoel op ons leven met hem samen terug te kijken, ook al zal het gemis blijven. Wij zijn ons er nog meer bewust van hoe belangrijk het “werk” dat wij doen is en zijn dan ook dankbaar dat wij er mogen zijn voor de mensen die dit nodig hebben.

Monique

Mijn lieve schoonvader, Krystyn Kupras, is op 22 juli overleden. Het klinkt gek, maar het was voor ons volkomen onverwacht. Wij hebben de afgelopen jaren steeds met dankbaarheid teruggekeken op de gebeurtenissen die wij nog met hem konden meemaken. Wij waren blij met ieder jaar dat hij er weer bij kreeg. Natuurlijk zeiden wij ook tegen elkaar dat hij niet het eeuwige leven zou hebben en dat we moesten genieten van ieder moment. Dat hebben we dan ook tot op het laatst gedaan.

En toch voelt het als volkomen onverwacht. Dat hij de hoge leeftijd van 90 jaar behaald heeft, maakt ons niet minder verdrietig. Wij kijken met veel dankbaarheid terug op zijn leven, want hij heeft een heel mooi leven gehad. Wij hebben lang van hem mogen genieten en het feit dat hij niet heeft geleden en rustig is ingeslapen geeft ons veel troost.

Opeens beseffen mijn man en ik dat wij ook nabestaanden zijn.

Wij realiseren ons nóg meer dan we al deden, hoe de mensen die wij helpen bij het verzorgen van de uitvaart van hun dierbare, zich voelen en wat ze doormaken. Het brengt ons weer met beide benen op de grond en geeft ons nóg meer inlevingsvermogen in de mensen die verdriet hebben om hun verlies.

De uitvaart van mijn schoonvader hebben wij zelf verzorgd. Wij hebben hem met elkaar mooi aangekleed, in zijn eigen huis opgebaard en omringd met bloemen en foto’s. In besloten kring hebben wij afscheid van hem genomen. Wij hebben geluisterd naar zijn best wel bijzondere muziekkeuze. Foto’s met speciale betekenissen over de afgelopen 90 jaar kwamen voorbij en op een informele manier hebben wij met elkaar verhalen over hem gedeeld.

Wij hebben ervaren hoe belangrijk het is om een leven goed af te sluiten met een passend, waardig en liefdevol afscheid. Het heeft ons geholpen met een goed gevoel op ons leven met hem samen terug te kijken, ook al zal het gemis blijven. Wij zijn ons er nog meer bewust van hoe belangrijk het “werk” dat wij doen is en zijn dan ook dankbaar dat wij er mogen zijn voor de mensen die dit nodig hebben.

Monique

Krystyn Kupras | Infinity Uitvaartzorg

Verhalen

ron ernisse lachend

Jij doet toch wel mijn uitvaart?

Jun 27, 2017 Jij doet toch wel mijn uitvaart? Rouw op mijn dak stelde hij me deze vraag terwijl we in de gang elkaar aan het gedag zeggen waren na een gezellige avond bijpr... Lees verder >>

monique kupras traan uitvaartverzorger

Het verlies van een vriend

Apr 27, 2018  Ik ga dood en ik wil dat jij mijn uitvaart regelt”. Wat een introductie zo over de telefoon! Joop vertelde me dat hij mij gezien had bij de uitvaart van een kennis van hem, dat ik indruk op hem had gemaakt... Lees verder >>

houten beeldje zittend man verhalen infinity uitvaartzorg

Emotionele weken

Feb 10, 2017 Midden in de nacht rinkelde de telefoon. Mevrouw was helemaal overstuur, want zij had haar man levenloos op het toilet aangetroffen. Daarna had ze 112... Lees verder >>

Het bericht Krystyn Kupras verscheen eerst op Infinity Uitvaartzorg.

]]>
Giovannino Domenico Posadinu https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/giovannino-domenico-posadinu/ Tue, 07 Aug 2018 08:23:31 +0000 https://www.infinity-uitvaartzorg.nl/?p=14075 * 8 november 1965
† 6 augustus 2018

Het bericht Giovannino Domenico Posadinu verscheen eerst op Infinity Uitvaartzorg.

]]>

Giovannino Domenico Posadinu

8 november 1965 - 6 augustus 2018

Giovannino Domenico Posadinu

8 november 1965 - 6 augustus 2018

Het bericht Giovannino Domenico Posadinu verscheen eerst op Infinity Uitvaartzorg.

]]>