079 5000 250 dag en nacht

Infinity Uitvaartzorg in Zoetermeerse media

door | 25, sep, 2015

Het is alweer even geleden dat ik in het Streekblad van Zoetermeer heb gestaan. Af en toe moet ik toch nog even laten zien dat ik nog steeds werkzaam ben in Zoetermeer, Den Haag en omgeving. En na aanleiding van het vorig bericht over het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart, leek het nu wel gepast dit wat wijder te verspreiden dan alleen op Facebook en mijn website.

Lees hieronder mijn geplaatste advertorial in Zoetermeerse media – Het Streekblad Zoetermeer d.d. 24 september 2015

zoetermeerse media streekblad zoetermeer keurmerk persoonlijke uitvaart

Sinds 2013 heb ik mijn eigen bedrijf Infinity Uitvaartzorg. Als lokale en persoonlijke begrafenisondernemer van Zoetermeer ken ik alle uitvaartmogelijkheden die in Zoetermeer en omstreken beschikbaar zijn. Ook nieuwsgierig? Kijk dan hier 

Meer nieuws en verhalen

Postiljon Zorgspecial

Nov 10, 2016 et is alweer even geleden dat ik in een locale krant van Zoetermeer zoals Postiljon heb gestaan. Net als vorig jaar wil ik af en toe laten zien dat ik nog steeds... Lees verder >>

mijn zaak blad infinity uitvaartzorg

Mijn Zaak Zoetermeer

Jun 14, 2015 Dit weekend is de verspreiding begonnen van het blad “Mijn Zaak” in Zoetermeer. De komende twee weken zal het verder verspreid worden en zal... Lees verder >>

ad algemeen dagblad even vragen aan monique kupras infinity uitvaartzorg

AD Haagsche Courant

Nov 14, 2014 Ik ben super trots dat ik vandaag, 24 november 2014, met een artikel en een foto in het AD Haagsche Courant sta! Ik hoop dat veel mensen het artikel... Lees verder >>