079 5000 250 dag en nacht

Interview Infinity op radio ZFM

door | 12 sep, 2015

Interview opnamen ZFM radio met Monique Kupras

door Monique Kupras | Infinity Uitvaartzorg

Mini interview Radio ZFM Zoetermeer met Dick van Gooswilligen.

ZFM Zoetermeer

Op 13 september jl. ben ik geïnterviewd door Dick van Gooswilligen van Radio ZFM Zoetermeer

voor het programma “Wat de jij voor de kost”. Ik werd hartelijk ontvangen en op mijn gemak gesteld en kreeg uitleg over hoe het interview zou verlopen. Het ging heel soepeltjes, heel ontspannen en de tijd vloog voorbij. Er hoefde niets tussenuit geknipt te worden.

We hebben over verschillende onderwerpen gesproken, maar voornamelijk natuurlijk over mijn rol in de uitvaartzorg. Aan bod kwam wie ik ben, waar ik vandaan kom, hoe ik tot het besluit om uitvaartverzorger te worden ben gekomen, om mijn eigen bedrijf te starten in Zoetermeer en voorbeelden van (extra) bijzondere uitvaarten welke ik heb mogen verzorgen, hoe ik mijn eigen uitvaart zie, hoe ik aankijk tegen reïncarnatie en bijvoorbeeld leven na de dood.

Ik vond het een bijzondere ervaring en ben trots op het resultaat.

In radiostudio van ZFM met Dick van Gooswilligen, geluidsman en Monique Kupras

Meer nieuws en verhalen

luisterend en sprekend iemand van mond tot mond reclame

Mond Tot Mond

Mrt 18, 2016 Mensen grappen vaak tegen mij “ jij hebt altijd werk, want er gaat altijd wel iemand dood”. Het eerste deel, dat ik daardoor altijd werk heb, is natuurlijk niet waar... Lees verder >>

monique kupras met assistent en twee kinderen voor uitvaartauto uitvaart zoetermeer

Liefde voor later, Wendy van Mil

Nov 12, 2015 Op 25 mei werd ik gebeld door de vader van Wendy. Hij vertelde me dat zijn dochter zojuist was overleden en of ik kon komen om de uitvaart te verzorgen… Lees verder >>

artikelkop keurmerk persoonlijke uitvaart infinity uitvaartzorg

Infinity Uitvaartzorg Zoetermeerse media

Sep 25, 2015 Het is alweer even geleden dat ik in het Streekblad van Zoetermeer heb gestaan. Af en toe moet ik toch nog even laten zien dat ik nog steeds werkzaam ben in... Lees verder >>