079 5000 250 dag en nacht

Partners

Bedrijven waarmee Infinity Uitvaartzorg samenwerkt.

 

Wereldlichtjesdag Zoetermeer

Wereldwijd steken weeouders – ouders van een overleden kind – en familieleden van overleden kinderen elk jaar op de tweede zondag van december om 19.00 uur een kaars aan en laten die een uur branden. Op zondag 9 december 2018 organiseren we (Stichting Wereldlichtjesdag Zoetermeer) een Wereldlichtjesdag-bijeenkomst in Zoetermeer. Weeouders, overige familieleden, vrienden en anderen die zich betrokken voelen, worden uitgenodigd de herdenkingsbijeenkomst bij te wonen.

Infinity Uitvaartzorg is dit jaar opnieuw sponsor van dit prachtig initiatief.

wereldlichtjesdag zoetermeer

Mentel fotografie

Wij beschikken over de juiste professionele foto-uitrusting, nemen een discrete houding aan om op geen enkel ogenblik het afscheid te verstoren en toch uitstekende kwaliteit af te leveren.

mentel fotografie partner infinity uitvaartzorg

Pix Image uitvaartfoto en uitvaartvideografie

Mijn naam is Jacques Greeve, ik ben de Pix-Image uitvaartfotograaf/-videograaf. In 2010 richtte ik Pix-Image op. Voor die tijd heb ik vele jaren een eigen uitvaartonderneming gehad. Hierdoor heb ik bovengemiddelde ervaring met uitvaartplechtigheden. Dit is een pré is voor mijn huidige werk als uitvaartfotograaf/-videograaf.

pix image fotografie videografie

De Troostkamer - Zoetermeer

Lieve, bijzondere, troostrijke en betaalbare geluks-cadeautjes voor elk moment in je leven! Ook kunt u bij ons workshops volgen om herinneringen te maken én te koesteren.

de troostkamer

Rouwservice Nederland

Rouwservice Nederland: uw betrouwbare partner in uitvaartverzorging, altijd en overal.

rouwservice nederland

Draagstergilde

Ieder mens wordt voor zijn of haar geboorte gedragen door een vrouw. En wanneer dat leven over is, zijn het wederom vrouwen die hem of haar naar de laatste rustplaats dragen. Vrouwen dragen je het leven in en het leven uit.

draagstergilde

Cretio biedt u een nieuw perspectief

Bij ingrijpende veranderingen in uw eigen leven of dat van uw naasten komt er veel op u af.  Er moet het nodige geregeld worden en vaak vergt het een heroriëntatie op het persoonlijke vlak. Waar staat u? Wat heeft u nodig? Hoe verder? Cretio helpt u een nieuw perspectief te vinden. We zijn voor u een vertrouwenspersoon met levenservaring en kennis van zaken waar het juridische, fiscale, administratieve en emotionele kwesties betreft.

cretio

Aafio Ritueelbegeleider

Ik kan je helpen om het afscheid, aan de hand van jouw verhaal, met behulp van een persoonlijk symbool en rituelen een persoonlijke en betekenisvolle vorm te geven.

Aafio