079 5000 250 dag en nacht

Mijn Zaak Zoetermeer

door | 14, jun, 2015

Dit weekend is de verspreiding begonnen van het blad “Mijn Zaak” in Zoetermeer.

De komende twee weken zal het verder verspreid worden en zal iedereen een exemplaar ontvangen. Ik wilde deze maand graag op de voorpagina komen. Eerst heeft er een interview plaatsgevonden en zijn er foto’s gemaakt.

Het resultaat mag er zijn, ik ben heel tevreden over hoe het er uit ziet en hoe het interview is verwoord. Het doet mij goed om te mogen vertellen dat ik met veel liefde en passie voor de mens mijn mooie werk als uitvaartverzorgster mag uitvoeren. Veel mensen weten mij inmiddels goed te vinden en dat komt voornamelijk door mond-tot-mond reclame. Toch vind ik het ook belangrijk om de mensen die nog niet van Infinity Uitvaartzorg gehoord hebben, ook te vertellen over het bestaan van mijn onderneming en uit te leggen hoe ik werk.

En hoe dat is, kunt u lezen in deze bijlage.

mijn-zaak-blad-infinity-uitvaartzorg

Meer nieuws en verhalen

radiostudio zfm zoetermeer interviewer met monique kupras verhalen uitvaart in zoetermeer

Interview Infinity op radio ZFM Zoetermeer

Sep 12, 2015 Op 13 september jl. ben ik geïnterviewd door Dick van Gooswilligen van Radio ZFM Zoetermeer voor het programma “Wat de jij voor de kost”. Ik werd... Lees verder >>

folder infinity uitvaartzorg blad1 monique kupras

Nieuwe folder Infinity Uitvaartzorg

Feb 22, 2015 De nieuwe folder Infinity Uitvaartzorg is een drieluik folder geworden, fullcolour gedrukt op mooi glanzend foldermateriaal. De achtergrond wordt...Lees verder >>

blad leven artikel monique kupras infinity uitvaartzorg

Leven

Jan 25, 2016 Mevrouw Lian (zo noem ik haar even) had over mij gehoord van haar buren, waar zij goed contact mee had. Ze wist dat ze niet lang meer te leven zou hebben... Lees verder >>